Петър Петров – „Проектстрой – Петър Петров“ ЕООД Габрово © biz.gabrovo.net, Дестинация Успех

Петър Петров – „Проектстрой – Петър Петров“

Фирмата „Проектстрой – Петър Петров“ ЕООД Габрово е създадена през 1991 г. Президент на фирмата е Петър Петров.

Предметът й на дейност е строителство, производство на PVC, алуминиева дограма, стъклопакети, производство на бетон и бетонови изделия и търговия със строителни материали.

Фирмата има и търговска дейност чрез развита мрежа от магазини, търговски център в база „Колева ливада“ – Габрово за продажби на едро и дребно на строителни материали.

Материално-техническата база на фирмата включва цех за PVC, алуминиева дограма и стъклопакети, мебелен цех, цех за производство на бетонови изделия, бетонов възел, варов възел, цех за заготовки и монтаж на армировка, тенекеджийска и железарска работилница, шлосерска и стругарска работилница.

Фирмата разполага със собствен машинен парк, механизация и автотранспорт за цялостно изпълнение на строителство от изкоп до ключ и снабдяване с материали, така също и отдаване под наем.

Уебсайт: www.proektstroy.com

Вижте статия за „Проектстрой – Петър Петров“ ЕООД в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Живот, посветен на една професия

„Занимавал съм се със строителство през целия си живот. В строителството съм искал да се реализират и да се реализират моите мечти. Положителното в строителството е, че всичко създадено остава за поколенията и хората преценяват дали е направено качество, дали визията и архитектурата са изработени добре. Собствен бизнес започнах, защото имах куража, имах и опита, както и в работата с хора. Първите години бяха много трудни, при нас дойде неквалифицирана работна ръка, но с времето фирмата се утвърди, дойдоха млади хора, които обучихме и създадохме колектив. В строителството трудно се създават специалисти, защото работата е много разнообразна – при нас всеки обект се учи като нов урок, всеки обект е различен“, споделя Петър Петров.

Формулата на бизнес успеха

„В строителството формулата на успеха е да има квалифицирана работна ръка, работниците да могат да работят в екип, да са трудолюбиви и постоянно да повишават своята квалификация“.

Гледайте интервюто с Петър Петров тук:

 

Разгледайте галерия с производствени кадри на „Проектстрой – Петър Петров“ ЕООД:

Видеоинтервюто с Петър Петров е осъществено в рамките на проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Проектът се реализира по Програма Младежки дейности с финансовата подкрепа на Община Габрово и партньорството на Национална Априловска гимназия и Габрово Daily. Интервюто е взето на 16 юли 2015 г. Интервюиращ: Боряна Лалева.

Scroll to top