Надежда Любенова и Краси Мирчев – „Полипрес“ Габрово © biz.gabrovo.net, Дестинация Успех

Надежда Любенова и Краси Мирчев – „Полипрес“

„Полипрес“ Габрово е рекламна агенция и полиграфически комплекс. Началото е поставено през 1994 г.

Предлага се пълно обслужване за рекламни и печатни нужди – рекламни материали, опаковки, етикети.

Клиенти на „Полипрес“ са фирми в региона и България. Продукцията им присъства и в Европа чрез работата на полиграфическия комплекс за швейцарски, немски и английски фирми.

„Полипрес“ предлага затворен производствен цикъл и контрол върху протичането на процесите.

„Полипрес“ предлага услуги като дизайн, фотография, предпечат, офсетов печат, книговезки услуги, цветни разпечатки, Web design. Сред продуктите на „Полипрес“ са печатни изделия, офис услуги и пособия, софтуер и разработки.

Компютърният отдел на „Полипрес“ предлага изграждане и поддръжка на компютърни системи, а също така и развойни дейности, като: разбработване на софтуер/хардуер по поръчка – за управление или контрол на производството, автоматизация на съществуващите машини в производството.

Предлагат се и пропускни системи за контрол на достъпа и работното време, на базата на електронни карти за достъп (RFID) и софтуер за управлението им, ползващ база данни за натрупване на транзакциите. Дава се възможност за получаване на информация в реално време, чрез Интернет.

„Полипрес“ разработва и Andorid приложения за работа с смартфони и таблети.

Сред предлаганите продукти са и системи за видеонаблюдение и контрол, компютърно базирани, с възможност за ползване и през Интерне; поддържане на компютърни системи и софтуер, бази данни, сървърни системи. разработване на хардуер/софтуер за микроконтролери (микропроцесорни системи) за наблюдение и управление на процеси в производството.

„Полипрес“ предлага консултации в областта на софтуер/хардуер инженеринга и автоматизацията, съобразени с вашият бизнес, нужди и изисквания; консултации и продажба на софтуер от водещи компании като Adobe, Corel, Microsoft, NOD и др.

Уебсайт: www.polypress.info

Вижте статия за „Полипрес“ в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Как се стартира успешен бизнес

„Много труд, много добра воля. Бизнес се прави с партньори. За да има добри резултати, и двете страни трябва да имат добри отношения и взаимно доверие. Нужни са познания в конкретната бизнес сфера. За да се постигат успехи в бизнеса, човек трябва да успява да прилага своите познания и да ги споделя. Когато човек успява, той трябва да споделя и своите успехи, за да може обществото да се развива. За да се стартира собствен бизнес, трябва да се поемат отговорности, човек да не се страхува от трудностите, защото винаги и навсякъде има такива. С любов и много оптимизъм човек трябва да продължава да прави това, което му харесва. Това, което мотивира човек да върви напред, е желанието, любовта към това, което прави, резултатите и споделените успехи. Бизнес развитието е свързано със следене на новите технологии и учене“, споделят двамата предприемачи от „Полипрес“.

Гледайте видеото с Надежда Любенова и Краси Мирчев тук:

 

Разгледайте галерия с производствени кадри на „Полипрес“:

Видеоинтервюто с Надежда Любенова и Краси Мирчев е осъществено в рамките на проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Проектът се реализира по Програма Младежки дейности с финансовата подкрепа на Община Габрово и партньорството на Национална Априловска гимназия и Габрово Daily. Интервюто е взето на 16 юли 2015 г. Интервюиращ: Стилиана Андреева.

Scroll to top