Кольо Йорджев – „СИМ“ ООД

„Специални инструменти и машини“ ООД – Габрово изработва разнообразно специализирано оборудване и инструменти. Има дългогодишен опит в производството на специализирано оборудване и е изградила мрежа от дистрибутори в цялата страна. Фирмата предлага окомплектовка на всякакъв вид металообработващи машини – въртящи и мъртви центри, патронници, преходни втулки, делителни апарати, отрезни ленти за метал както и специални инструменти и инструментални машини по заявка на клиента

Асортиментът на фирмата включва фрези, различни видове стругарски ножове за обработка на метали, инструменти за обработка на отвори, зъбонарезни инструменти, резбонарезни инструменти, шлосеромонтажни инструменти, измервателни инструменти, дървообработващи инструменти.

Уебсайт: sim-99.com

Вижте статия за „СИМ“ ООД в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Мотивацията в предприемачеството

„Свикнал съм да работя постоянно, предприемачеството ми дава хъс да работя. Не мога да си спомня от колко време не съм ползвал болнични. Работя и събота и неделя и ми доставя голямо удоволствие да работя, да се занимавам с иновативни технологии, с нещо непознато, което да усвоя в производството, да чертая машинни детайли, да изпитвам нови инструменти, които да се реализират на пазари“, споделя Йорджев.

Утвърждаването на една фирма

„Основният фактор в утвърждаването на една фирма е упоритостта и трудолюбието. Късметът идва, ако си упорит, постоянно да работиш, да търсиш качество, клиенти, да се грижиш и да помагаш на клиентите“, категоричен е Йорджев.

Гледайте интервюто с Кольо Йорджев тук: 

 

Видеоинтервюто с Кольо Йорджев е осъществено в рамките на проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Проектът се реализира по Програма Младежки дейности с финансовата подкрепа на Община Габрово и партньорството на Национална Априловска гимназия и Габрово Daily. Интервюто е взето на 11 юни 2015 г. Интервюиращ: Христиана Василева.

Scroll to top