Добрин Байрактаров – „Пластформ“ ООД, „Терахим“ 97 АД Габрово © biz.gabrovo.net, Дестинация Успех

Добрин Байрактаров – „Пластформ“ ООД, „Терахим“ 97 АД

ПЛАСТФОРМ ООД е основана в град Габрово през 1993 г. Във фирмата се произвежда богата гама флакони, кутии/бурканчета, туби и капачки от полиетилен висока плътност (HDPE), полипропилен (PP), поливинилхлорид (PVC) и полиетилентерефталат (PET) с приложение в различни браншове на промишлеността.

Уебсайт: www.plastform.bg

Вижте статия за „Пластформ“ ООД в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Фирма Терахим 97 АД е създадена през 1997 г. и е един от водещите производители на преформи и бутилки от ПЕТ материал в България и региона. Фабриката е разположена в две производствени бази в Габрово, където има инсталирани 9 машини ‘Husky’ – 2 HyPet и 7 Index системи. Инсталирана е и издувна техника от водещи производители на такова оборудване като ADS, Kosme и Nissei ASB.

Уебсайт: www.terrachim.com

Вижте статия за „Терахим 97“ АД в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Гледайте интервюто с Добрин Байрактаров тук: 

 

Разгледайте галерия с производствени кадри на „Пластформ“ ООД и „Терахим 97“ АД:

Видеоинтервюто с Добрин Байрактаров е осъществено в рамките на проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово. Проектът се реализира по Програма Младежки дейности с финансовата подкрепа на Община Габрово и партньорството на Национална Априловска гимназия и Габрово Daily. Интервюто е взето на 29 юни 2015 г. Интервюиращ: Михаил Калчев.

Scroll to top